SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMAMAKTADIR.

Tomas Kral "Frame" Gold Viski Şişesi

10025827

Tomas Kral "Frame" Gold Viski Şişesi Tomas Kral "Frame" Gold Viski Şişesi
1.595,00 TL (KDV dahil perakende satış fiyatı)
Tomas Kral
2006 yılında Ecole Cantonale D’art De Lausanne (ECAL)’ dan mezun oldu ve 2008 yılında aynı alanda, 2009 yılında da lüks tasarım alanında yüksek lisans dereceleri aldı. 2008 yılında, kendi ismini taşıyan ve merkezi İsviçre'nin Lozan kentinde olan bir ürün tasarım stüdyosu kurdu.
Endüstriyel üretim ve araştırma bağlamında Tomas Kral’ın tasarıma yaklaşımının ayırt edici özelliği,malzemeler ve süreçler üzerine çok net bir odaklanmadır. Tomas Kral,cam,mantar ve seramik alanlarında aydınlatma,mobilya ve aksesuar gibi çok değişik ürünler üzerinde çalışır. Tomas Kral,geleneklerden esinlenir ve objelerine beklenmedik fikirler,mizah ve tazelik aşılar.Yeni yaratıcı yaklaşımlar ve basit,yaratıcı çözümler üretmek için Tomas Kral,genellikle zanaatkarların ve imalatçıların çalışmalarını ve bilgi birikimlerini gözlemler ve bunlarla farklı deneyler yapar.
Tomas Kral pek çok müzede ve galeride sergiler düzenlemiştir. Çalışmalarıyla ‘Leitz İnovasyon ve Tasarım Ödülü’, 9. Uluslararası Bisiklet Tasarımı Yarışması’nda ‘Mükemmelik Ödülü’ ve 2010 yılında ‘İsviçre Federal Tasarım Ödülü’ de dahil olmak üzere pek çok ödül almıştır.

Çap : 12,6 cm
Hacim : 1200 cc
Yükseklik : 21,9 cm
Renk/Desen : Gold

% 100 el yapımıdır.
Gıdaya temas eden üründür
Ürünün Menşei : Türkiye


100% El Yapımıdır